Sold out!

АКТ ВО ЦРВЕНО – МАТЕЈА РИСТОСКИ

15,625.00 MKD

Sold out!

Опис

Наслов: АКТ ВО ЦРВЕНО

Автор: Матеја Ристоски

Материјал: Mасло на платно

Производство: 2017 год.

Цена: 15625 денари

Димензии: 120 cm х 60 cm

МАТЕЈА РИСТОСКИ

Роден 1961 година. Студирал на Архитектонскиот Факултет во Скопје.

Активно твори од 2000 година во Србија и Македонија.

 

MKD / EUR
MKD Macedonian denar
EUR Euro