Sold out!

АПСТРАКЦИЈА КРУГОВИ – РОЗА ЗДЈЕЛАР

5,000.00 MKD

Sold out!

Опис

Наслов: АПСТРАКЦИЈА КРУГОВИ

Автор: Роза Здјелар

Материјал: Акрил на платно

Производство: 2020 год.

Цена: 5000 денари (со рамка)

Димензии: 77 cm х 56 cm

РОЗА ЗДЈЕЛАР

Родена 1970год. во Скопје.
Уметноста ја интересира уште од рано детство, има изработено повеќе уметнички слики но, од неодамна собра време и емоции за да ги покаже своите дела на јавноста.

MKD / EUR
MKD Macedonian denar
EUR Euro