Sold out!

БАСТИЈАН-ЛОВЕЦОТ НА ДУШИ-БУДЕЊЕ

599.00 MKD

Sold out!

Опис

Наслов: БАСТИЈАН-ЛОВЕЦОТ НА ДУШИ-БУДЕЊЕ

Издавач: Дел Рио Филмс

Печатено: 2015

Јазик: Англиски

Автор: Оливер Ромевски

Цртеж: Зоран Танев-Пикси

Боја: Тони Анастасовски

Страни: 56

Големина: 8,1 MB

Цена: 599,00 ден.

 

По исчезнувањето на цел американски  воен  тим од базата на планината Кораб, американскиот Претседател одлучува да испрати нов да го истражи мистериозното исчезнување на американските војници во Македонија. Новиот тим пристигнува во тајната база скриена во снегот, но тогаш започнуваат необичните случувања. Згора на тоа базата ја напаѓаат и српски парамилитарни единици и албанската УЧК. Американците се опколени од сите страни, но незнааат дека брзо ќе треба да се соочат и со најголемото зло на светот-Бастијан-Ловецот на души кој е тргнат да им ги одземе и нивните како што тоа го направил со претходниот тим. Ужасот почнува…

 

MKD / EUR
MKD Macedonian denar
EUR Euro