Sold out!

БЕЗИМЕНА – МАТЕЈА РИСТОСКИ

7,500.00 MKD

Sold out!

Опис

Наслов: БЕЗИМЕНА

Автор: Матеја Ристоски

Материјал: Mасло на картон

Производство: 2018 год.

Цена: 7500 денари

Димензии: 70 cm х 50 cm

МАТЕЈА РИСТОСКИ

Роден 1961 година. Студирал на Архитектонскиот Факултет во Скопје.

Активно твори од 2000 година во Србија и Македонија.

 

MKD / EUR
MKD Macedonian denar
EUR Euro