Sold out!

БЕЗ НАДЕЖ – ТЕОДОРА СТАВРОВА

2,000.00 MKD

Sold out!

Опис

Наслов: БЕЗ НАДЕЖ

Автор: Теодора Ставрова

Материјал: Маслени бои на хартија

Производство: 2020 год.

Цена: 2000 денари 

Димензии: 41,3 cm х 29,5 cm

ТЕОДОРА СТАВРОВА

Родена  е 2007 година во Гевгелија. Ученичка е во основното училиште ООУ„Крсте Петков Мисирков” и е член сум на ликовната работилница при Пионерски Дом Гевгелија од формирањето на истата.
Поседува исклучителен талент, амбиција и голема љубов кон уметноста. За прв пат 2020г. се појави со самостојна изложба насловена како „Човекот како битие”, а учествувала и на повеќе групни изложби во Гевгелија.

MKD / EUR
MKD Macedonian denar
EUR Euro