Sold out!

БОГОРОДИЦА – РОЗА ЗДЈЕЛАР

4,500.00 MKD

Sold out!

Опис

Наслов: БОГОРОДИЦА

Автор: Роза Здјелар

Материјал: Акрил на платно

Производство: 2020 год.

Цена: 4500 денари (со рамка)

Димензии: 47 cm х 57 cm

РОЗА ЗДЈЕЛАР

Родена 1970год. во Скопје.
Уметноста ја интересира уште од рано детство, има изработено повеќе уметнички слики но, од неодамна собра време и емоции за да ги покаже своите дела на јавноста.

MKD / EUR
MKD Macedonian denar
EUR Euro