Бројачи – ОЛИВЕР РОМЕВСКИ

200.00 MKD

In stock

Опис

Наслов: Бројачи

Автор: Оливер Ромевски

Година на издавање: 2002

Цена: 200 денари

Издавач: Ад Вербум

Страни: 270

Инфо: „БРОЈАЧИ“ е неверојатен трилер за луѓето со неверојатни моќи- да ја пресметаат патеката на куршумот, движењето на објектите, точките на среќавање. И кога авантурата ќе почне од Њујорк, преку Македонија, Јапонија, за да заврши во Либија во кампот на Пустинските убијци, возбудата е тука. Одличен роман на Оливер Ромевски, нормално во филмски стил.

MKD / EUR
MKD Macedonian denar
EUR Euro