Sold out!

ВАШ ПОРТРЕТ

0.00 MKD

Sold out!

Опис

Нарачајте Ваш портрет од авторите  Снежана Мелник и Јасмина Милошевиќ Трпевска и Блаже Донев

Пратете фотографија за портретот по извршено плаќање  на нашата електронска адреса: [email protected]

Одбeрете димензии на сликата, техника, боја на рамка и време на изработка.

 

 

MKD / EUR
MKD Macedonian denar
EUR Euro