ВАШ ПОРТРЕТ

4,300.00 ден120,450.00 ден

Clear

Опис

Нарачајте Ваш портрет од сликарката  Снежана Мелник.

Пратете фотографија за портретот заедно со конфирмација за извршено плаќање  на нашата електронска адреса: zlatenzabmk@gmail.com

Одбрете димензии на сликата, техника и време на изработка.

АКВАРЕЛ

АКРИЛ

МАСЛО

МОДЕРНА УМЕТНОСТ

 

Дополнителни информации

Tehcnique

Акварел, Акрил, Масло, Модерна уметност

Dimension

20цм х 30цм, 30цм х 40цм, 50цм х 70цм, 60цм х 80цм, 90цм х 120цм

Frame

Со, Без

Completion Time

2 дена, 3 дена, 5 дена, 7 дена, 10 дена, 14 дена, 21 ден, 40 дена