Sold out!

ВОДОПАДИ – ГОРДАНА ПОПОСКА

6,250.00 MKD

Sold out!

Опис

Наслов: Водопади

Автор: Гордана Попоска

Материјал: Акрил на платно

Производство: 2019 год.

Цена: 6250 денари (со рамка)

Димензии: 35 cm х 49 cm

ГОРДАНА ПОПОСКА

Родена во Охрид 1967год. каде завршува основно и средно образование. Уште од мали нозе покажува интерес за сликарството и дизајнот.
Дипломира на Архитектонскиот Факултет на Универзитетот “Свети Кирил и Методи” во Скопје. Скоро целиот работен век го минува во областа на Ентериерното Уредување. Го сака сликарството особено Апстракната Уметност, заради давањето на голема слобода во творењето.

 

 

 

MKD / EUR
MKD Macedonian denar
EUR Euro