Sold out!

ВО ДЛАБОЧИНИТЕ- ЕЛЕОНОРА ЗДРАВКОВСКА

5,000.00 MKD

Sold out!

Опис

Наслов:  ВО ДЛАБОЧИНИТЕ

Автор: Елеонора Здравковска

Материјал: Акрил на платно

Година на изработка: 2021 год.

Цена:  5000 денари (со рамка)

Димензии:  40cm х  40cm

 

ЕЛЕОНОРА ЗДРАВКОВСКА

Елеонора Здравковска родена во Скопје в 1990 г. Завршила постдипломски студии на Архитектонски факултет при Универзитетот „Св. Кирил и Методиј“ во Скопје. Црта уште од рана возраст и учествува на натпревари, конкурси, ликовни колонии и групни изложби. Во своите дела црпи инспирација од човекот, неговите чувства, природата и нивната нераскинлива врска, прикажувајќи го истото со симболика на надреалистичен начин. Работи со акрил, молив, молив во боја, акварел и други техники.

MKD / EUR
MKD Macedonian denar
EUR Euro