Sold out!

ВО ПОТРАГА ПО ЉУБОВ – БЛАГИЦА НИКОЛОВА

800.00 MKD

Sold out!

Опис

Наслов: Во потрага по љубов

Автор: Благица Николова

Материјал: Изработка на порцелан со декупаж, лакиран и декориран

Година на изработка: 2021 год.

Цена: 800 денари (комплет со држач)

Димензии:  27 cm х 25cm

Подарете уникатен подарок во месецот на подароци ?

БЛАГИЦА НИКОЛОВА

Родена 1983 во Кавадарци. Таа е дипломиран наставник по одделенска настава. Работи како наставник во Основно училиште во Кавадарци.
MKD / EUR
MKD Macedonian denar
EUR Euro