Sold out!

ГАЛЕБ – ПАНЕ ЈАНЕВ

2,000.00 MKD

Sold out!

Опис

Наслов:  Галеб

Автор: Пане Јанев

Материјал: Акварел на акварелна хартија

Година на изработка: 2021 год.

Цена: 2000 денари 

Димензии:  29 cm х  66 cm

ПАНЕ ЈАНЕВ

Дипломиран забен техничар и протетичар од Неготино.
Црта од своето најрано детство но поактивно се занимава последниве 4 години.

MKD / EUR
MKD Macedonian denar
EUR Euro