Sold out!

ГОЛЕМАТА ПЕТОРКА – МАТЕЈА РИСТОСКИ

15,625.00 MKD

Sold out!

Опис

Наслов: ГОЛЕМАТА ПЕТОРКА

Автор: Матеја Ристоски

Материјал: Пастел на хартија, дрво (резба) и златна фолија

Производство: 2008 год.

Цена: 15625 денари (со рамка)

Димензии: 226 cm х 78 cm

МАТЕЈА РИСТОСКИ

Роден 1961 година. Студирал на Архитектонскиот Факултет во Скопје.

Активно твори од 2000 година во Србија и Македонија.

 

MKD / EUR
MKD Macedonian denar
EUR Euro