Sold out!

ГРАДОТ ПОСЛЕ ДОЖДОТ – РОЗА ЗДЈЕЛАР

2,500.00 MKD

Sold out!

Опис

Наслов: ГРАДОТ ПОСЛЕ ДОЖДОТ

Автор: Роза Здјелар

Материјал: Акрил на платно

Производство: 2021 год.

Цена: 2500 денари 

Димензии: 40 cm х 50 cm

РОЗА ЗДЈЕЛАР

Родена 1970год. во Скопје.
Уметноста ја интересира уште од рано детство, има изработено повеќе уметнички слики но, од неодамна собра време и емоции за да ги покаже своите дела на јавноста.

MKD / EUR
MKD Macedonian denar
EUR Euro