Sold out!

ГУЛАБИЦИ – АНЕТА ТРПОВСКА

1,700.00 MKD

Sold out!

Опис

Наслов: ГУЛАБИЦИ

Автор: Анета Трповска

Материјал: Филигран со срмен конец

Година на изработка: 2020 год.

Цена:  1700 денари (со рамка)

Димензии:  21 cm х  16 cm

 

АНЕТА ТРПОВСКА

Родена 1983г. по професија економист. Од секогаш сакала креативно да се изразува. Веќе 4 години изработува дела во техника на филигран со срмен конец.

MKD / EUR
MKD Macedonian denar
EUR Euro