Sold out!

ДВЕТЕ СТРАНИ НА ЉУБОВТА – ИРЕНА ЛОЗАНА

1,850.00 MKD

Sold out!

Опис

Наслов: Двете страни на љубовта

Автор: Ирена Лозана

Материјал: Акварел

Производство: 2022 год.

Цена: 1850 денари

Димензии: 36 cm x 28.5 cm

 

ИРЕНА ЛОЗАНА

Жена која зрачи со многу љубов, убава енергија, смиреност и храброст.
Освен што е сопруга и мајка на 3 деца, таа е и инструктор за јога на деца со аутизам и посебности, организатор и предавач на инклузивни настани и проекти, а воедно е и планинар.
Од најрана возраст ја има љубовта кон уметноста
MKD / EUR
MKD Macedonian denar
EUR Euro