Sold out!

ДЕВОЈКАТА СО ЦРВЕНИТЕ РОЗИ – ЖАКЛИНА ПЕШЕВСКА

14,000.00 MKD

Sold out!

Опис

Наслов: ДЕВОЈКАТА СО ЦРВЕНИТЕ РОЗИ

Автор: Жаклина Пешевска

Материјал: Масло на платно

Година на изработка: 2020 год.

Цена:  14000 денари

Димензии:  100cm х  76cm

 

ЖАКЛИНА ПЕШЕВСКА

Родена 1970 г. во Скопје. Завршила уметничко училиште. Слика повеќе од 15год. Нејзиното омилено хоби е сликање цвеќиња со маслени бои.

MKD / EUR
MKD Macedonian denar
EUR Euro