Sold out!

ДУШИ БЛИЗНАЦИ 11:11 – ВЕСНА ЗДРАВКОВСКА ТРАЈКОВСКА

330.00 MKD

Sold out!

Опис

Наслов: Души близнаци 11:11

Автор: Весна Здравковска Трајковска

Година на издавање: 2018

Цена: 330 денари

Издавач: Графопром

Страни: 280

Јазик: Македонски (Англиски и Српски)

Инфо: Романот одговара на многу прашања што ја мачат денешната жена, но и современиот маж и тоа прашања од типот – Зошто има невозвратена љубов, Зошто толку наверства и разводи, Зошто се уште сум сам/а, Зошто сум баш со него/неа, Зошто баш тој/таа, Каде е мојата душа близнак, Ја препознав ли, Дојде ли прерано или предоцна, Љубам ли вистински, Ме љуби ли вистински, Дали е тој/таа вистинскиот/та и т.н. Романот го опишува патувањето на близначките души низ вековите и нивното препознавање од живот во живот од реинкарнација во реинкарнација „Души близнаци 11:11″ е дело што носи длабока и силна порака, а таа е – Душата никогаш нема да се смири сè додека не ја најде својата втора половина.

        

Дополнителни информации

јазик/language

MK, ENG, RS

MKD / EUR
MKD Macedonian denar
EUR Euro