Sold out!

ЕВЕРГРИН МАКЕДОНИЈА

615.00 MKD

Sold out!

Опис

Поминете го БОЖИЌ во прекрасна музичка атмосфера, подарете си радост.
Наслов: Евергрин Македонија
Издавач: Дел Рио Продукција
Произведено: 2019 г.
Јазик: Македонски
Изведувачи: Трио Џентлмен, Антониа Гиговска, Мина Блажев и Барбара Поповиќ
Музика: Кире Костов
Број на песни: 10
Големина:  396 МБ
Цена: 615.00 денари
Инфо:  Евергрин Македонија е уникатен музички албум со десет незаборавни македонски поп мелодии, преработени во нови поп-класични аранжмани под палката на нивниот автор, еден од најпознатите македонски композитори, маестро Кире Костов.

Албумот е сам по себе раритет и ќе ја збогати Вашата музичка колекција со незаборавни рефрени изведени од трио Џенлмен и младите музички надежи: Антониа Гиговска, Мина Блажев и Барбара Поповиќ.

Сите аудио траки се со висок продукциски квалитет.

1. Кога те немаАнтониа Гиговска           35,2 МБ                                                                                                                                                                                                                                                                Музика: Кире Костов   Текст: Васил Пујовски

2. Кој да ти кажеМина Блажев и Трио Џентлмен        39,8 МБ                                                                                                                                                                                                                                  Музика: Кире Костов   Текст: Миодраг Врчаковски

3. Галеб таженТрио Џентлмен                        39,9МБ                                                                                                                                                                                                                                                        Музика: Кире Костов   Текст: Миодраг Врчаковски

4. Само сеќавањаТрио Џентлмен              46,7 МБ                                                                                                                                                                                                                                                           Музика: Кире Костов  Текст: Ѓоко Георгиев

5. Синот БожјиТрио Џентлмен              32,1 МБ                                                                                                                                                                                                                                                            Музика: Кире Костов  Текст: Миодраг Врчаковски

6. Што те немаТрио Џентлмен              46,7 МБ                                                                                                                                                                                                                                                                  Музика: Кире Костов  Текст: Ѓоко Георгиев

7. Штом се сакаТрио Џентлмен          44,9 МБ                                                                                                                                                                                                                                                                  Музика: Кире Костов  Текст: Ѓоко Георгиев

8. Тајно мојаТрио Џентлмен                    35,4 МБ                                                                                                                                                                                                                                                                Музика: Кире Костов Текст: Огнен Неделковски

9. Твоите очи синеБарбара Поповиќ и Трио Џентлмен         40,4 МБ                                                                                                                                                                                                                    Музика: Кире Костов  Текст: Миодраг Врчаковски

10. Едно летоТрио Џентлмен                  29,7 МБ                                                                                                                                                                                                                                                                 Музика: Кире Костов Текст: Ѓоко Георгиев

 

 

MKD / EUR
MKD Macedonian denar
EUR Euro