ЕСЕН – ЖАКЛИНА ПЕШЕВСКА

4,500.00 MKD

In stock

Опис

Наслов: ЕСЕН

Автор: Жаклина Пешевска

Материјал: Масло на платно

Година на изработка: 2018 год.

Цена:  4500 денари

Димензии:  70cm х  67cm

 

ЖАКЛИНА ПЕШЕВСКА

Родена 1970 г. во Скопје. Завршила уметничко училиште. Слика повеќе од 15год. Нејзиното омилено хоби е сликање цвеќиња со маслени бои.

MKD / EUR
MKD Macedonian denar
EUR Euro