Sold out!

ЗАСЕКОГАШ – РУЖИЦА ПАРСОНС

3,500.00 MKD

Sold out!

Опис

Наслов: ЗАСЕКОГАШ

Автор: Ружица Парсонс

Материјал: Дигитално цртање на хартија

Производство: 2022 год.

Цена:  3.500 денари 

Димензии: 60 cm х 60 cm

 

РУЖИЦА ПАРСОНС
Родена 1985г. во Скопје.
Костимограф, илустратор, спасител на животни.

MKD / EUR
MKD Macedonian denar
EUR Euro