Sold out!

ЗАЈДИСОНЦЕ 1 – ТЕОДОРА СТАВРОВА

4,500.00 MKD

Sold out!

Опис

Наслов: ЗАЈДИСОНЦЕ 1

Автор: Теодора Ставрова

Материјал: Масло на картон

Производство: 2020 год.

Цена: 4500 денари 

Димензии: 34,6 cm х 25,5 cm

ТЕОДОРА СТАВРОВА

Родена  е 2007 година во Гевгелија. Ученичка е во основното училиште ООУ„Крсте Петков Мисирков” и е член сум на ликовната работилница при Пионерски Дом Гевгелија од формирањето на истата.
Поседува исклучителен талент, амбиција и голема љубов кон уметноста. За прв пат 2020г. се појави со самостојна изложба насловена како „Човекот како битие”, а учествувала и на повеќе групни изложби во Гевгелија.

 

MKD / EUR
MKD Macedonian denar
EUR Euro