Sold out!

ЗАЈДИСОНЦЕ 2 – ТЕОДОРА СТАВРОВА

5,000.00 MKD

Sold out!

Опис

Наслов: ЗАЈДИСОНЦЕ 2

Автор: Теодора Ставрова

Материјал: Акрил и масло на картон

Производство: 2020 год.

Цена: 5000 денари 

Димензии: 49,5 cm х 35 cm

ТЕОДОРА СТАВРОВА

Родена  е 2007 година во Гевгелија. Ученичка е во основното училиште ООУ„Крсте Петков Мисирков” и е член сум на ликовната работилница при Пионерски Дом Гевгелија од формирањето на истата.
Поседува исклучителен талент, амбиција и голема љубов кон уметноста. За прв пат 2020г. се појави со самостојна изложба насловена како „Човекот како битие”, а учествувала и на повеќе групни изложби во Гевгелија.

 

MKD / EUR
MKD Macedonian denar
EUR Euro