Sold out!

Зборник за Овче Поле (книга прва) – НИКОЛА РИСТЕВСКИ

Опис

Наслов: ЗБОРНИК ЗА ОВЧЕ ПОЛЕ – книга прва

Автор: НИКОЛА РИСТЕВСКИ

Година на издавање: 2018

Цена:  денари

Издавач:

Страни:

Инфо: Зборник за Овче Поле – книга прва им овозможува на читателите преку три поглавја со различенвид на содржина да се запознаат со големата Овчеполска котлина. Првата глава содржи историски текстови од Лазар Серафимов, втората исечоци од новинарски написи од Ристо Гонев, а во третата глава од книгата има записи од Никола Ристевски. Оваа книга е прв Зборник за  Овчеполието од ваков вид од кој јавноста може да дознае многу податоци и информации за кои ретко се зборувало досега.

MKD / EUR
MKD Macedonian denar
EUR Euro