ЗИМА – МАТЕЈА РИСТОСКИ

9,375.00 MKD

In stock

Опис

Наслов: ЗИМА

Автор: Матеја Ристоски

Материјал: Mасло на платно

Производство: 2016год.

Цена: 9375 денари

Димензии: 60 cm х 80 cm

МАТЕЈА РИСТОСКИ

Роден 1961 година. Студирал на Архитектонскиот Факултет во Скопје.

Активно твори од 2000 година во Србија и Македонија.

 

MKD / EUR
MKD Macedonian denar
EUR Euro