Sold out!

КОЊ – РОЗА ЗДЈЕЛАР

9,000.00 MKD

Sold out!

Опис

 

Наслов: КОЊ

Автор: Роза Здјелар

Материјал: Акрил  на платно

Производство: 2022 год.

Цена: 9000 денари 

Димензии: 80 cm х 60 cm

РОЗА ЗДЈЕЛАР

Родена 1970год. во Скопје.
Уметноста ја интересира уште од рано детство, има изработено повеќе уметнички слики но, од неодамна собра време и емоции за да ги покаже своите дела на јавноста.

MKD / EUR
MKD Macedonian denar
EUR Euro