КОЊ 1 – ГОРАН ПАНОВ

5,000.00 MKD

In stock

Опис

      

Наслов: КОЊ 1

Автор: Горан Панов

Материјал: Акрил на платно

Производство: 2019 год.

Цена: 5000 денари

Димензии: 45cm х 64cm

ГОРАН ПАНОВ

Роден 1966г. Се бави со сликрство како хоби. Обожува да слика  под силно влијание на реализмот и пост-импресионизмот. Освен неговите авторски дела слика и репродукции на Ван Гог и Клод Моне.

MKD / EUR
MKD Macedonian denar
EUR Euro