Sold out!

ЛАБИНО ПЛАЖА (ОХРИД) – МИКИ ИВАНОВ

4,000.00 MKD

Sold out!

Опис

Наслов: ЛАБИНО ПЛАЖА (ОХРИД)

Автор: Мики Иванов

Материјал: Mасло на лесонит

Производство: 2019 год.

Цена: 4000 денари

Димензии: 30cm х 40cm

МИКИ ИВАНОВ

Роден 1995 година во Штип.
Дипломиран ликовен уметник при Универзитетот Гоце Делчев – Штип на Ликовна академија, отсек – Класично
сликарство. Учесник на повеќе изложби во државата. Црта најчесто портрети и пејсажи во техниките масло на платно, акрил, молив и јаглен.

 

MKD / EUR
MKD Macedonian denar
EUR Euro