Sold out!

ЛАЛИЊА- ВЕСНА МИЛОСАВЉЕВИЌ

1,000.00 MKD

Sold out!

Опис

Наслов:  Лалиња
Автор: Весна Милосављевиќ
Материјал: Акрил на платно
Производство: 2020 год.
Цена: 1.000 денари
Димензии: 30 см × 40 см

ВЕСНА МИЛОСАВЉЕВИЌ

Родена во Скопје, каде завршува основно и средно образование. Интерес и талент за уметност и сликарство пројавува од најрана возраст. Своето образование, водена од љубовта кон уметноста го продолжува на Институтот за историја на уметност и археологија,  на Универзитетот “Св. Кирил и Методиј” во Скопје. Покрај авторски дела, слика и репродикции. Работи со акрил, масло и други техники.
MKD / EUR
MKD Macedonian denar
EUR Euro