Sold out!

ЛИМОНИ – ПАНЕ ЈАНЕВ

1,300.00 MKD

Sold out!

Опис

Наслов:  Лимони

Автор: Пане Јанев

Материјал: Акварел на акварелна хартија

Година на изработка: 2019 год.

Цена: 1300 денари 

Димензии:  50 cm х  20 cm

ПАНЕ ЈАНЕВ

Дипломиран забен техничар и протетичар од Неготино.
Црта од своето најрано детство но поактивно се занимава последниве 4 години.

MKD / EUR
MKD Macedonian denar
EUR Euro