Sold out!

ПРЕД БУРА – ГОРАН ПАНОВ

9,000.00 MKD

Sold out!

Опис

 

Наслов: ПРЕД БУРА

Автор: Горан Панов

Материјал: Масло на платно

Производство: 2020 год.

Цена: 9000 денари

Димензии: 80cm х 60cm

ГОРАН ПАНОВ

Роден 1966г. Се бави со сликрство како хоби. Обожува да слика  под силно влијание на реализмот и пост-импресионизмот. Освен неговите авторски дела слика и репродукции на Ван Гог и Клод Моне.

MKD / EUR
MKD Macedonian denar
EUR Euro