Sold out!

МАК – ТАТЈАНА ВОЛЦИС

1,500.00 MKD

Sold out!

Опис

Наслов: МАК

Автор: Татјана Волцис 

Материјал: Акрил

Производство: 2020 год.

Цена: 1500.00 денари

Димензии: 40 cm х 40 cm

ТАТЈАНА ВОЛЦИС
Родена 1984 во Тетово.
Цртежите се чувства, а боите се резонирње, размислување и преставуваат мост помеѓу енергијата на виденото и внатрешната енергија на авторот.
Од 2018 активно слика аматерски дела на ралични теми како мртва природа, пејзаж, апстракција и тн.
Има учествувано на он-лајн меѓународен натпревар и на повеќе школски изложби.
MKD / EUR
MKD Macedonian denar
EUR Euro