Sold out!

МАНАСТИР СВЕТИ ГАВРИЛ ЛЕСНОВСКИ (ЛЕСНОВО) – МИКИ ИВАНОВ

3,000.00 MKD

Sold out!

Опис

Наслов: МАНАСТИР СВЕТИ ГАВРИЛ ЛЕСНОВСКИ (ЛЕСНОВО) 

Автор: Мики Иванов

Материјал: Масло на лесонит

Производство: 2020 год.

Цена: 3000 денари

Димензии: 20cm х 30cm

МИКИ ИВАНОВ

Роден 1995 година во Штип.
Дипломиран ликовен уметник при Универзитетот Гоце Делчев – Штип на Ликовна академија, отсек – Класично
сликарство. Учесник на повеќе изложби во државата. Црта најчесто портрети и пејсажи во техниките масло на платно, акрил, молив и јаглен.

MKD / EUR
MKD Macedonian denar
EUR Euro