Sold out!

МАНДАЛА ЦВЕТ СИМБОЛ ВО ИНДИСКАТА КУЛТУРА – ИВАНА РИСТЕВСКА

2,500.00 MKD

Sold out!

Опис

Наслов: МАНДАЛА ЦВЕТ СИМБОЛ ВО ИНДИСКАТА КУЛТУРА

Автор: Ивана Ристевска

Материјал: Мозаик во посебна техника со маслени бои

Производство: 2020 г.

Цена: 2500 денари

Димензии: 30 см х 30 см

ИВАНА РИСТЕВСКА

Родена 1997 година во Битола. Дипломира на Економски факултет – Прилеп.  Црта со молив и изработува мозаици во посебна техника. Во октомври 2019 година реализира изложба “Мозаикот како сувенир на Битола” заедно со група ликовни творци. Во јануари 2020 година  заедно со групата ликовни творци реализира уште една изложба во НУ “Спомен куќа Тодор Проески” – Крушево.

MKD / EUR
MKD Macedonian denar
EUR Euro