Sold out!

МЕСИЈА – МАРИЈА СМИЛЕВСКА

3,500.00 MKD

Sold out!

Опис

Наслов: МЕСИЈА

Автор: Марија Смилевска

Материјал: Акрил на платно

Производство: 2020 г.

Цена: 3500 ден

Димензии: 70 см х 90 см


МАРИЈА СМИЛЕВСКА

Родена е 1992 година во Скопје. Таа е дипломиран и магистриран правник по кривично право. Иако професијата и образованието и се спротивни од уметноста, мирот и спокојот го наоѓа во сликањето.

MKD / EUR
MKD Macedonian denar
EUR Euro