Sold out!

НАРОДНА НОСИЈА – АНЕТА ТРПОВСКА

3,000.00 MKD

Sold out!

Опис

Наслов: НАРОДНА НОСИЈА

Автор: Анета Трповска

Материјал: Филигран со срмен конец

Година на изработка: 2020 год.

Цена: 3000 денари (со рамка)

Димензии:  29 cm х  20 cm

 

АНЕТА ТРПОВСКА

Родена 1983г. по професија економист. Од секогаш сакала креативно да се изразува. Веќе 4 години изработува дела во техника на филигран со срмен конец.

MKD / EUR
MKD Macedonian denar
EUR Euro