Sold out!

НАРЦИСИ – ЖАКЛИНА ПЕШЕВСКА

7,000.00 MKD

Sold out!

Опис

Наслов: НАРЦИСИ

Автор: Жаклина Пешевска

Материјал: Масло на платно

Година на изработка: 2018 год.

Цена:  7000 денари

Димензии:  50cm х  62cm

 

ЖАКЛИНА ПЕШЕВСКА

Родена 1970 г. во Скопје. Завршила уметничко училиште. Слика повеќе од 15год. Нејзиното омилено хоби е сликање цвеќиња со маслени бои.

MKD / EUR
MKD Macedonian denar
EUR Euro