Sold out!

ОДЈАВУВАЊЕ – МАРГАРИТА ВАСИЛЕВСКА

3,000.00 MKD

Sold out!

Опис

Наслов: ОДЈАВУВАЊЕ

Автор: Маргарита Василевска

Материјал: Колаж-микс медиа

Производство: 2022 год.

Цена: 3000 денари 

Димензии: 42.5 cm х 23 cm

МАРГАРИТА (МАГИ) ВАСИЛЕВСКА

Родена 20.09.1986 г. во Скопје.
Дипломиран вајар, насока: графички дизајн.

MKD / EUR
MKD Macedonian denar
EUR Euro