Sold out!

ЉУБОВНО ПАТУВАЊЕ НИЗ ВРЕМЕТО – ОЛИВЕРА СИМЕОНОВА

4,000.00 MKD

Sold out!

Опис

Наслов: ЉУБОВНО ПАТУВАЊЕ НИЗ ВРЕМЕТО

Автор: Оливера Симеонова

Материјал: Пастел на картон

Година на изработка: 2022 год.

Цена:  4000 денари (со рамка)

Димензии:  42cm х  30cm

 

ОЛИВЕРА СИМЕОНОВА

Родена во Кочани. Се бави со сликарство од рана возраст, учествувајќи на изложби и ликовни конкурси на кои се здобива со награди и признанија. Членува во ликовното здржение КОРА каде под менторство на сликарот Ѓоко Матевски учествува на повеќе изложби. Сликарството е нејзина љубов и движечка сила преку која ги совладува животните предизвици сликајќи  најразлични мотиви во масло на платно, акрил и др. техники.

MKD / EUR
MKD Macedonian denar
EUR Euro