Sold out!

ПЕПЕРУТКА – АНЕТА ТРПОВСКА

1,700.00 MKD

Sold out!

Опис

Наслов: ПЕПЕРУТКА

Автор: Анета Трповска

Материјал: Филигран со срмен конец

Година на изработка: 2020 год.

Цена:  17000 денари

Димензии:  20cm х  17cm

АНЕТА ТРПОВСКА

Родена 1983г. по професија економист. Од секогаш сакала креативно да се изразува. Веќе 4 години изработува дела во техника на филигран со срмен конец.

 

MKD / EUR
MKD Macedonian denar
EUR Euro