Sold out!

ПИЛЕ – ПАНЕ ЈАНЕВ

750.00 MKD

Sold out!

Опис

Наслов:  Пиле

Автор: Пане Јанев

Материјал: Комбинација акварел и пенкало  на хартија

Година на изработка: 2019 год.

Цена: 750 денари 

Димензии:  16 cm х  20 cm

ПАНЕ ЈАНЕВ

Дипломиран забен техничар и протетичар од Неготино.
Црта од своето најрано детство но поактивно се занимава последниве 4 години.

MKD / EUR
MKD Macedonian denar
EUR Euro