Sold out!

ПИНГВИН – ДЕЈАН БОЖИНОВСКИ

37,500.00 MKD

Sold out!

Опис

Наслов: ПИНГВИН

Автор: Дејан Божиновски-Коска

Материјал: Акрил на платно

Година на изработка: 2020 год.

Цена: 37500.00 денари

Димензии: 120 cm х 85 cm

ДЕЈАН БОЖИНОВСКИ – КОСКА

Роден 1984 година во Куманово.
Завршил Факултет за ликовна уметност во Скопје во класата на Јован Шумковски.
Имал 5 самостојни изложби во Куманово, Скопје, Велес и Струмица.

MKD / EUR
MKD Macedonian denar
EUR Euro