ПОЛА ТЕБЕ ПОЛА МЕНЕ – АТИЏЕ МУРАТОВА И СУЗАНА ТУРУНЏИЕВА

550.00 MKD

In stock

Опис

Наслов: Пола тебе – пола мене
Издавач: Сенатор Мјузик
Произведено: 2021 г.
Јазик: Македонски и Турски
Изведувачи: Атиџе Муратова, Сузана Турунџиева
Музика:  Роберто Поп Димитров (1 и 2),  Сузана Турунџиева (5, 7 и 8),  Атиџе Муратова (4 и 6 )
Аранжман, снимање и пост продукција: Студио Кентаур – Роберто Поп Димитров
Број на песни: 8
Големина:   457 МБ
Инфо: Кавал и контрабас – Горанчо Ангелов
Пијано – Љупчо Стефанов 
Гитари – Роберто Поп Димитров
Придружни вокали – Сузана Турунџиева 
Превод и адаптација од Турски на Македонски јазик – Севаљ Бахтијар
Цена: 550.00 денари
   
01 – Иста Судбина Сузана и Атиџе         44 МБ
Музика: Роберто Поп Димитров   Текст: Огнен Неделковски
02 – Добро Раѓа Добрина – Сузана и Атиџе          41 МБ
Музика: Роберто Поп Димитров   Текст: Огнен Неделковски
03 – Дали Одите На Тутун – Сузана и Атиџе          51 МБ
Музика: Народна Турска Песна  Текст: Народна Турска Песна
04 – Чекор По Чекор – Сузана и Атиџе          63 МБ
Музика: Атиџе Муратова  Текст: Атиџе Муратова
05 – Пола Тебе Пола Мене – Сузана и Атиџе          40 МБ
Музика: Сузана Турунџиева   Текст: Сузана Турунџиева
06 – Јас Ќе Одам Брате Америка –  Атиџе          61 МБ
Музика: Атиџе Муратова   Текст: Атиџе Муратова
07 – Од Беќирлија До Битола – Сузана и Атиџе          63 МБ
Музика: Роберто Поп Димитров  Текст: Огнен Неделковски
08 – За Атиџе – Сузана и Атиџе          93 МБ
Музика: Роберто Поп Димитров   Текст: Сузана Турунџиева
MKD / EUR
MKD Macedonian denar
EUR Euro