Sold out!

ПОРТРЕТ НА ДРВО (1) – ГОРАН ПАНОВ

4,000.00 MKD

Sold out!

Опис

Наслов: ПОРТРЕТ НА ДРВО (1)

Автор: Горан Панов

Материјал: Акрил на платно

Производство: 2020 год.

Цена: 4000 денари

Димензии: 40cm х 60cm

ГОРАН ПАНОВ

Роден 1966г. Се бави со сликрство како хоби. Обожува да слика  под силно влијание на реализмот и пост-импресионизмот. Освен неговите авторски дела слика и репродукции на Ван Гог и Клод Моне.

MKD / EUR
MKD Macedonian denar
EUR Euro