ПОРТРЕТ ОД ДОНЕВ

0.00 MKD

  • Total: 0.00 MKD

Опис

Нарачајте Ваш портрет од сликарот Блаже Донев.

Пратете фотографија за портретот заедно со конфирмација за извршено плаќање  на нашата електронска адреса: [email protected]

Одбрете димензии на сликата, техника, боја на рамка и време на изработка.

МОЛИВ

 

ЈАГЛЕН

 

МАСЛО

 

 

ПАСТЕЛ

 

СЕПИЈА

MKD / EUR
MKD Macedonian denar
EUR Euro