ПОРТРЕТ ОД ТРПЕВСКА

0.00 MKD

  • Total: 0.00 MKD

Опис

Нарачајте Ваш портрет од сликарката  Јасмина Милошевиќ Трпевска.

Пратете фотографија за портретот заедно со конфирмација за извршено плаќање  на нашата електронска адреса: [email protected]

Одбрете димензии на сликата, техника и време на изработка.

МОЛИВ

 

АКРИЛ

 

 

 

MKD / EUR
MKD Macedonian denar
EUR Euro