Sold out!

ПРЕГРАТКА – САРА СТАМЕНКОВИЌ – АаРЕН

3,300.00 MKD

Sold out!

Опис

Наслов: ПРЕГРАТКА

Автор: Сара Стаменковиќ – AаРЕН

Материјал: Дигитално цртање на хартија

Производство: 2022 год.

Цена:  3.300 денари 

Димензии: 42 cm х 50,6 cm

САРА СТАМЕНКОВИЌ – AаРЕН

Студент на Филолошки факултет, црта од кога знае за себе, а со дигиталното цртање се занимава скоро 5 години.
Најзначаен извор на инспирација и се стриповите, видео игрите како и други илустратори.
Секоја илустрација и е инспирирана од личност во нејзиниот живот, некоја слика, поема, лик или од нејзината емотивна состојба.
Уметноста и дозволува да пренесе пораки и емоции кои не би можела со зборови да ги отслика.

MKD / EUR
MKD Macedonian denar
EUR Euro