Sold out!

ПРЕСВЕТА БОГОРОДИЦА (1) – БЛАГИЦА НИКОЛОВА

850.00 MKD

Sold out!

Опис

Наслов: Пресвета Богородица (1)

Автор: Благица Николова

Материјал: Изработка на порцелан со декупаж, лакиран и декориран

Година на изработка: 2021 год.

Цена: 850 денари (комплет со држач)

Димензии:  30 cm

БЛАГИЦА НИКОЛОВА

Родена 1983 во Кавадарци. Таа е дипломиран наставник по одделенска настава. Работи како наставник во Основно училиште во Кавадарци.
MKD / EUR
MKD Macedonian denar
EUR Euro