Sold out!

ПРОЗОРИ ВО НОЌТА – ГОРДАНА ПОПОСКА

3,125.00 MKD

Sold out!

Опис

Наслов: Прозори во ноќта

Автор: Гордана Попоска

Материјал: Акрил на платно

Производство: 2021 год.

Цена: 3125 денари (со рамка)

Димензии: 27 cm х 33 cm

 

ГОРДАНА ПОПОСКА

Родена во Охрид 1967год. каде завршува основно и средно образование. Уште од мали нозе покажува интерес за сликарството и дизајнот.
Дипломира на Архитектонскиот Факултет на Универзитетот “Свети Кирил и Методи” во Скопје. Скоро целиот работен век го минува во областа на Ентериерното Уредување. Го сака сликарството особено Апстракната Уметност, заради давањето на голема слобода во творењето.

 

MKD / EUR
MKD Macedonian denar
EUR Euro